Gaten afdichten? Gebruik snelbeton

Snelbeton is een betonnen product wat geschikt is voor de kleine metselwerken en het vastzetten van kleinere objecten. In de badkamer kom je het gebruik van snelbeton vooral tegen bij het dicht metselen van afvoergaten bijvoorbeeld. Doordat snelbeton binnen een kort tijdsbestek hard wordt, is het een ideaal product voor kleine bouwvraagstukken, zoals in de badkamer.

Trendy, eigentijds beton

Modern ingerichte woningen bevatten altijd een mengeling van natuurlijke producten, zoals hout, metaal en steen. Beton is een product wat samengaat met het industriële interieur. Niet voor niets zijn tegenwoordig betonnenvloeren ontzettend hip. Dit geldt ook voor de badkamer; de betonlook laat hier ook duidelijk zijn sporen achter. Want ook in de badkamer kun je kiezen voor een betonnenvloer of wasbak. Deze moeten uiteraard een coating ondergaan, want anders is beton te ruw voor gebruik. Er is vooral keuze uit een matterende coating of glans coating. De Laatste geeft een ongekend hip effect! Op de website van het bedrijf Betondingen.nl kun je voor alle beton-toepassingen terecht.

Van bouwbeton tot sierbeton

Beton is nodig om bouwwerken tot stand te laten komen. Zonder beton geen constructie of fundament. En natuurlijk is er meer mogelijk met beton. Betondingen.nl verkoopt prachtig sierbeton, zoals tuinbakjes, grootse bloembakken van beton, maar ook paaltjes, betonbollen en nog veel meer. Shop bij Betondingen.nl voor je allerlaatste betongadgets .. maar ook voor al je klussen!

Bladwijzer de permalink.