Merken wasbakken

Alle merken wasbakken

Op wasbakken.eu vind je wasbakken van alle merken. Dat komt omdat wij de markt goed kennen en veel inzicht hebben in de beschikbare producten, in alle prijsklassen en in alle prijsranges. Ook kun je een onderscheid maken in White Label producten, die vaak bij de bouwmarkten als huismerken worden verkocht of de meer merkgerelateerde producten die je bij speciaalzaken kunt kopen. Over het algemeen geldt dat je bij ons de grote merken kunt vinden.

Sphinx wasbakken

1 van de bekende merken is Sphinx. Sphinx is een klassieke sanitairproducent, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het bekende beeldmerk, het lichtblauwe Sfinx embleem dat je veel op toiletpotten en wasbakken ziet, is goed bekend over de gehele wereld. Het merk staat voor kwaliteit, deugdelijkheid en producten die jaren mee gaan.

Villeroy & Boch wasbakken

Een ander bekend merk, is Villeroy & Boch. Net als Sphinx een producent van klassieke, stijlvolle en deugdelijke sanitairproducten. Je kunt er van op aan dat je, als je een Villeroy & Boch product in huis haalt, je kwaliteit met een zeer lange levensduur koopt. Het is niet zonder reden dat dit één van de oudste en meest bekende merken ter wereld is.

Keramag wasbakken

Misschien iets minder bekend bij het grote publieke, zeker als het gaat om alle merken wasbakken die mensen kennen. De Keramag wasbakken hebben iets bijzonders. Ze bieden kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Daardoor is het een aantrekkelijk alternatief voor mensen die op zoek zijn naar een goede en betrouwbare wasbak, maar die niet het budget hebben om een dure designwasbak uit te kiezen. Ook voor toiletten is Keramag een goede oplossing.

Bruynzeel wasbakken

Bruynzeel, die kennen we toch vooral van de keukens? Dat klopt, maar Bruynzeel heeft meer te bieden. Je kunt bij Bruynzeel namelijk ook terecht voor wasbakken en wasmeubels. Hier hangt soms wel een stevig prijskaartje aan, maar over het algemeen kun je zeggen dat hier voor designaddicts een interessant speelgebied ontstaat. Kwaliteit en een mooie uitstraling. Een van de topmerken als het om wasbakken gaat.

Andere merken wasbakken

Natuurlijk zijn dit niet alle merken wasbakken, die we nu op een rijtje hebben gezet. Er zijn er meer, maar dit is wel een overzicht van de belangrijkste en grootste merken en biedt je een inzicht in waar je specifiek naar kunt zoeken als je een bepaald type of een bepaalde kwaliteit zoekt. Alle merken wasbakken vind je vanzelfsprekend op wasbakken.eu.

Reacties zijn gesloten.