Stoomcabine

Na een lange of koude dag of juist op uw vrije dag heerlijk ontspannen in uw privé-spa, wie wil dat nou niet? Met een stoomcabine haalt u in een handomdraai de ultieme ontspanning in uw eigen badkamer. Geniet wanneer het u uitkomt van een relaxte stoomsessie, kleur- en geur therapie, massage door middel van waterstralen of van een doorsnee handdouche. Een stoomcabine heeft het allemaal en dat in slechts één apparaat.

Stoomcabine functies

Naast de stoomfunctie, beschikken de meeste stoomcabines over diverse andere functies. U kunt het zo ontspannen maken als u zelf wilt. Wat dacht u van een rug massage door waterstralen uit de verscheidene ‘jets’ die zijn geplaatst in de wanden van de cabine? Of van het genot van een warme stortdouche? Sommige types stoomcabine zijn zelfs uitgerust met een aromadispenser. Aromadispensers maken het wellness gevoel compleet door kalmerende geuren te verspreiden tijdens een stoomsessie. Wanneer u een kleine hoeveelheid verdunde (ongeparfumeerde) aroma-olie in de geurstofpomp giet, dan mengt deze de olie geleidelijk met het vrijkomende stoom. Vervolgens verspreidt het heerlijk ontspannende aroma van bijvoorbeeld lavendel, eucalyptus of bosgeur zich in de stoomcabine. Aromatherapie kan verschillende effecten hebben. Zo bevorderen sommige geuren de nachtrust en zorgen andere geuren juist voor een verkwikkend effect. Om de ervaring compleet te maken, kunt u tijdens uw stoom- of douchebeurt genieten van de ingebouwde FM-radio.

Luxe

Extra luxe uitgevoerde stoomcabines zijn bijvoorbeeld in combinatie met een ligbad of met een infraroodfunctie. Deze worden ook wel infraroodcabines genoemd. Een infraroodlamp in uw stoomcabine zorgt voor een ontspannende werking op uw lichaam en geest. Het rode licht dringt diep door in het lichaam en warmt de spieren op. Dit heeft tevens een verlichtende werking op spierpijn en vele andere kwalen.

Stoomcabine plaatsen

Een stoomcabine is eenvoudig te plaatsen, waar u maar wilt. Alles wat u nodig heeft is een wateraansluiting en stroomaansluiting. Wanneer u zelf de stoomcabine wilt plaatsen, moet u daar ongeveer twee uurtjes voor uittrekken. U kunt hiervoor natuurlijk ook een expert inhuren.

Veilingsite https://www.nbd-auctions.com/  biedt stoomcabines aan voor zeer lage prijzen.

Bladwijzer de permalink.